sreda, 15. december 2010

Xbox Kinect

Najboljša zadeva za katero mi ni žal denarja. Kinect igre so zakon in zelo rekreacijske, že z igranjem namiznega tenisa te po 15 minutah začne boleti roka.
Če te želite shujšati na zabaven način in z igranjem igric je KINECT lahko v veliko pomoč.

Sam kinetic je zelo natančen in hiter tako da je igranje zelo tekoče. Mislim da bi se celo tudi naučil kak plesni korak z igro Dance central ali zgubil kak kilogram z eno od fitnes iger. :) To bi bila moja boljša polovica vesela. :)


http://xboxkinectfan.onsugar.com

Igranje Igre Adventures je zabavna tudi za starejše in ne samo za otroke in tudi težavnost v določenih delih je kar visoko.
JE pa potreben dokaj velik prostor; od senzorja moraš stati vsaj 1.8 metra in imeti okoli sebe še radij metra prostora tako da v kakem enosobnem stanovanju odpade.
PAZITI je potrebno na soigralce in gledalce ter na pohištvo ker kar hitro kam udariš ali brcneš.

Še mal cen po trgovinah za Xbox 360 Slim 4G Kinect ker z 250GB diska se ga skoraj nedobi v Sloveniji.

BigBang  349EUR
Mimovrste  349EUR
Goblin  339EUR
Harvey Norman 329EU


2 komentarja:

  1. Tudi sam razmišljam o nakupu, pa se mi je med testom v nakupovalnem centru malce zameril.. Torej pravis, da je vredu zadeva?

    OdgovoriIzbriši
  2. Pri prvi uporabi mogoče ni najboljši filing, si zelo trd in na koncu te lahko roke svinjsko bolijo. Ko pa zadevo enkrat osvojiš (veš koliko prostora rabiš, začneš delati bolj naravne gibe,..) ti postane zelo zabavno in nehaš igrati šele si fizično čist gotov.

    OdgovoriIzbriši